Товар был удачно добавлен в вашу корзину

Вернуться к покупкам
 • Корзина содержит 0 товар(ов) 1 товар
 • Итого доставка (с НДС)
  To be determined
 • Итого товаров (с НДС)

Regulament  cu privire la programul de fidelizare

Bonusuri și carduri

 1.      3%:  1.000 lei ( de la urmatoarea cumparatura sau la prezentarea cecurilor achiziționate mai devreme, in suma de minim 3000 lei din retieaua Instrumente.md)
 2.      5% Premier Card ( de la 6000 lei)
 3.      7% Gold Card ( de la 15 000 Lei )
 4.      10% Platinum Card ( 30 000 lei )

Programul de fidelizare „ Club Card ” ( denumit în continuare Program ) este organizat și desfășurat de compania SC „ Softron ” SRL ( denumită în continuare Organizator) , care își desfășoară activitatea sub marca comercială „ Instrumente.md ”. Participanții la Programul dat, sunt obligați să respecte regulile și condițiile regulamentului Programului ( denumit în continuare „ Regulament ” ) conform informațiilor expuse în continuare. Prevederile Regulamentului pot fi găsite pe site-ul www.Instrumente.md, cît și în fiecare magazin al rețelei comerciale „ Softron ” SRL.

Utilizarea Club Card-ului este o confirmare a faptului că Participantul este de acord cu prevederile expuse în „ Regulamentul ” dat. În cazul în care Participantul încalcă oricare dintre condițiile „ Regulamentului ” , „ Organizatorului ” își rezervă dreptul de a bloca fără avertizare cardul Participantului, pâna la clarificarea situației și înlăturarea incovenienților.

1. Definiții generale

1.1.  Program – sistem de raporturi valabile în cadrul rețelei comerciale „Softron” SRL, bazat pe utilizarea Cardurilor din plastic, care prevede un sistem acumulativ sau fix pentru procurarea bunurilor și serviciilor, în rezultatul vizitării „Instrumente.md” .

1.2.  Participant– persoană fizică/juridică care au participat în Program și au completat ancheta de deținător „Club Card”.(Vezi ancheta: Anexa 1 pers fizice amexa 2 pers juridice)

1.3.  Organizator – compania ”Softron” SRL care asigură îndeplinirea tuturor condițiilor prescrise în acest regulamen și asigură securitatea datelor cu acracter personal a detinadorilor de „Club Card”.

1.4.  Club Card – card din plastic cu număr individual și cod de bare, care este utilizat pentru identificarea Participantului la Program, „Softron” SRL. Cardul poate fi utilizat doar în marca comercială „Instrumente.md” pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Acest Card poate fi și transmisibil altor persoane pentru procurarea bunurilor și serviciilor.

1.5.  Reducerea ( discount ) – Participantul v-a beneficia de o reducere la prețul de vînzare a bunurilor sau serviciilor stabilite de Organizator  în rețelele de magazine „Instrumente.md” („confor clasificari de mai sus 3%-5%-7%-10%” sau preturi speciale oferite de organizator pentru grupul Club card)

2. Sistemul de loialitate are următoarele elemente:

 •     Clientul poate achiziția cu reducere  produselor din rețeaua magazinelor proprii Instrumente.md 

2.1.  Participarea la campanii promoționale special dezvoltate pentru membrii clubului:

 •     Clienții vor avea beneficii exclusive în campanii promoționale dezvoltate pentru consumatorii deținători de ”Club Card”.
 •     Clienții vor avea acces la evenimente speciale organizate pentru consumatorii deținători de ”Club Card”.

2.2.  Beneficierea de Servicii Speciale (Perioada de Garanție mărită, livrare la domiciliu, reparații în regim urgent etc.)

 •     Clientul beneficiază de Serviciul ”Garanție îndelungată” care oferă o perioadă mai lungă cu 15 luni a termenului de garanție la produsele companiei
 •     Clientul beneficiază de Serviciul ”Livrare la Domiciliu” care oferă posibilitatea de a primi produsul achiziționat direct la domiciliu. Clientul poate solicita livrare la domiciliu dacă suma de procurare este mai mare de 200 lei și livrarea are loc în raza localității magazinului(orasului) sau în cazul în suma achiziției este mai mare de 500 și livrarea se face în afara localității magazinului.
 •     Clientul beneficiază de Serviciul ”Prioritate la reparație” care asigură faptul că instrumentul clientului, odată ajuns la Centrul de Reparații, va fi alocat în categoria ”Urgent”.

2.3.  Abonarea la revista cu ofertele speciale:

 •     Clientul primește prin poștă sau e-mail, broșuri, reviste sau alte materiale promoționale la fiecare campanie promo organizată de către companie.

2.4.  Participarea la tombole și concursuri cu premii:

 •     Clientul va participa la tombole și concursuri organizate de către companie special pentru clienții deținători de Club Card.
 •     Clientul poate fi exclus din tombola sau concurs la solicitarea in scris a acestuia.

3. Condiții de obținere a Cardului

3.1  Condiţii de obţinere a statului de membru al Clubului „Instrumente.md” etapa I

A)   3%:  1.000 lei ( de la urmatoarea cumparatura sau la prezentarea cecurilor achiziționate mai devreme, in suma de minim 3000 lei din retieaua Instrumente.md)

B) Candidatul poate deveni membru Clubului, în momentul prezentării a cel puţin 1-5 cecuri, în valoare totală de minim 3000 lei, emise de magazinele proprii, cu dăţi diferite într-o perioadă de 12 luni.

3.2 Condiţii de obţinere a statului de membru al Clubului „Instrumente.md” etapa II

A) 5% Premier Card (La trecerea pragului cumulat de 6000 lei)

Sau

B)   La prezentarea cecurilor cu valoare totală de minim 10.000 lei* emise de magazinele proprii .

3.3  Condiţii de obţinere a statului de membru al Clubului „Instrumente.md” etapa III

A)     7% Gold Card (La trecerea pragului cumulat de de 15 000 Lei )

Sau

B)    La prezentarea cecurilor cu valoare totală de minim 20.000 lei* emise de magazinele proprii .

3.4  Condiţii de obţinere a statului de membru al Clubului „Instrumente.md” etapa IV

A)10% Platinum Card (La trecerea pragului cumulat de  30 000 lei )

Sau

B)La prezentarea cecurilor cu valoare totală de minim 35.000 lei* emise de magazinele proprii.

4. Utilizarea Cardului

4.1.  La procurarea bunurilor, pentru a beneficia de toate avantajele ”Club” card-ului, clientul este obligat să prezinte card-ul, persoanei abilitate din magazin (ex: vânzător - consultant, casier, manager, administrator).

4.2.  Card-ul poate fi utilizat doar în rețeaua de magazine proprii.

4.3.  Card-ul poate fi utilizat de mai multe persoane.

5. Dispoziții finale

5.1.  Organizatorul, la discreția sa, are dreptul de a opera orice modificări în regulamentul Programului de fidelitate, fără notificarea prealabilă a participantului. Informația despre modificările efectuate vor fi publicate pe site-urile „Instrumente.md ” .

5.2.  Plata impozitelor și a altor obligații de participare la Program, sunt în responsabilitatea participantului.

Toate litigiile și divergențele dintre „Organizatorul” Programului și ”Participant” vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care litigiul nu v-a fi rezolvat pe cale amiabilă, în conformitate cu prezentul „ Regulament ”, aceasta urmează a fi soluționată în conformitate cu legea în vigoare a Republicii Moldova.